MENU

Gravid- og nyfødtfotograf i  København

Det er sådan et spændende tidspunkt for en nye familie. Det specielle bånd mellem baby og familien er værd at fange.

Jeg vil vise processen fra at være gravid til de første øjeblikke og indtryk i din babys liv. Du kan vælge mellem mine pakker. Jeg tilbyder graviditets- og nyfødtfotopakker, men der er rabat, hvis du vil have begge pakker.

At have den samme fotograf til før og efter fødsel sikrer, at billederne er i samme stil, og det er også være en fordel for dig at kende mig på forhånd og føle dig mere trygt med din baby foran kameraet.

Graviditet

At være gravid er en følelsesladet og smuk tid. Selv om din baby er ikke født endnu, er der allerede en stærkt bånd mellem baby og mor. Jeg tilbyder graviditetsfotografering i København.

Jeg tilbyder både udendørs- og indendørsfotosessioner, hvor du kan bestemme hvor, hvornår og hvordan du gerne vil huske denne magiske tid. For indendørs fotosessioner, der finder et sted i dit hjem, har du også muligheden for at tage billeder i lingeri. Og selvom du måske ikke føler, du er i den bedste form, er det begyndelsen på et livslangt bånd, som du gerne vil huske, og husk, at du er smuk.

Jeg tilbyder en graviditetsfotopakke, der vil sikrer, at du får den bedste pris, men hvis du har særlige ønsker, er du velkommen til at skrive til mig. Hvis du booker mig som graviditetsfotograf i København, kan du få en nyfødtfotosession med rabat.

Nyfødt

Lige så spændende er tiden efter fødslen. I denne nye del i dit liv føler du måske, at tiden flyver. Kan du huske, da vores mødre fortalte os, at vi vokser alt for hurtigt? Brug et øjeblik på at sætte dig ned og lade mig tage billeder af din nyfødte baby. Jeg tager billeder, der varer for altid.

Hvis du vil have studiobilleder, er jeg ikke den rigtige fotograf til dig. Jeg er en graviditetsfotograf i København, der kan godt lide at tage billeder i dit hjem eller i naturen for at få en mere autentisk og naturlig stemning på dine billeder. Jeg føler, at det er svært at fange ægte følelser med kunstigt lys og et sted, hvor du er på en tidsplan. Og hvad føles mere naturligt og komfortablt end dit eget hjem?

Jeg elsker, hvor afslappede unge mødre er i deres eget hjem, og de kan være bedre til at vise ægte følelser. Du behøver ikke at stresse over om du har glemt noget om du behøver at skifte dine babys ble i et studie. Vi kan lave vores fotosession skræddersyet til din og din baby tidsplan.

Jeg tilbyder en meget personlig måde at tage billeder på, uden tidsplaner og stress. Bare dig, din baby, måske din familie og mig bag kameraet. Jeg har en nyfødtfotograferingspakke, som du kan se nedenunder, men hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, er du velkommen til at skrive til mig. Som københavns graviditets- og nyfødtfotograf er der mulighed for at booke begge mine pakker og få rabat.

 

 

 

GRAVIDITETSFOTOGRAFERINGSPAKKER

01

Gravid

2 timers fotografering (hjemme eller udendørs)
Mindst 80 redigerede billeder
Høj opløsning
Klar på 4 uger efter fotosession6750 DKK
02

Nyfødt

2 timers fotografering (hjemme eller udendørs)
Mindst 80 redigerede billeder i høj opløsning
Klar på 4 uger efter fotosession.


6750 DKK
CLOSE